Body, Relax, Soul

07.10.2012 15:50

Masážní lávové kameny v dárkových baleních, které se na českém trhu prodávají, mají na sobě tři nápisy Body, Relax, Soul. Tyto nápisy jsou napsány na jednotlivých kamenech, standardně na těch největších. Vzhledem k tomu, že se jedná o dárkové sady, je účelem těchto nápisů zkrášlit lávové kameny tak, aby se obdarovanému člověku líbily. Ovšem nejedná se o náhodně vybraná slova, ale o slova, která skutečně něco znamenají právě ve spojitosti s masážními lávovými kameny.

Body

Body v angličtině znamená tělo a označuj tedy tělesnou schránku jako takovou. Na lávovém kameni je tento nápis v důsledku toho, že lávové kameny pomáhají uzdravovat unavené svaly a také protože blahodárně působí na celý lidský organismus.

Relax

Slovo relax je známe i pro Čechy, kteří anglicky nerozumí. Jedná se o celosvětově užívané slovo, které značí kvalitní odpočinek. Toto slovo, je na lávovém kameni napsáno, protože právě masážní kameny dokáží navodit velmi kvalitní relaxaci.

Soul

V překladu znamená slovo soul termín pro duši člověka. Na lávovém kameni toto slovo ale najdete v poněkud jiném významu. Význam tohoto slova je zde lidská psychika. Která se uvolňuje a uklidňuje právě díky relaxaci a uvolnění svalového napětí.

Horké lávové kameny pomáhají od stresu a svalového napětí právě díky relaxaci a to je tedy také důvod, proč jsou na lávových kamenech tři zlaté nápisy -  Body, Relax, Soul.