Masážní kameny jako originální dárek

25.06.2012 14:47

Existuje velká spousta dárků, kterými můžete obdarovat své blízké, ale není moc dárků, se kterými dáváte rovnou i neobyčejný zážitek. A masážní kameny přesně tento požadavek splňují. Samozřejmě není možné zajít k řece, nabírat nějaké kameny a dát je někomu jako dárek – to byste moc radosti neudělali. Ale pokud koupíte pravé lávové kameny v pěkném dárkovém balení, tak máte úspěch zaručen. Přesně tento komfort nabízejí Horké lávové kameny, které jsou přímo jako dárek určeny.

Pokud se jedná o dárek pro partnera, nebo pro partnerku, může být vhodné vyrobit k těmto lávovým kamenům několik poukazů na masáž, kterou provedete Vy a přiložit je k Horkým lávovým kamenům při předání. Váš partner nebo partnerka, tak budou mít možnost takový poukaz hned využít a užít si masáž Horkými lávovými kameny se vším všudy. Velmi jednoduše tak mimo dárek předáte také zážitek a mimo to, že Vás to vyjde velice levně, tak sobě i obdarované osobě přichystáte nezapomenutelné chvíle.

Pokud se tedy pro tento netradiční dárek rozhodnete, můžete nyní využít novinku na českém trhu v podobě Horkých lávových kamenů v sametovém pytlíku, který obsahuje celkem 15 lávových kamenů (standardně se lávové kameny prodávají v dárkovém balení pouze po 9 kusech). V současné době naleznete tento set lávových kamenů pouze v eshopu s originálními dárky AZ-Dárky na adrese www.az-darky.cz v sekci Horké lávové kameny. Navíc zde máte na výběr ze dvou barev sametových pytlíků.